Annuleren Zorgkiezer

Annuleren Zorgkiezer

Beschrijving

Als jij kiest voor een zorgverzekering, dan doe je dat niet zomaar. Je wilt natuurlijk de voor jou beste keuze maken en daarnaast niet teveel betalen. Via Zorgkiezer kun je altijd die zorgverzekering vinden die echt bij je past. Je kunt bij Zorgkiezer kiezen uit liefst 65 zorgverzekeringen op basis van prijs en inhoud. Over annuleren Zorgkiezer kun je alles lezen hier op Annuleren.nl. Behalve over annuleren Zorgkiezer kun je her bovendien lezen hoe je op kunt zeggen en wanneer dat kan. Verder kun je ook de beste aanbieders van een annuleringsverzekering hier op Annuleren.nl goed met elkaar vergelijken.

Hoe kun je klant worden bij Zorgkiezer?

Je wordt niet echt klant van Zorgkiezer. Zorgkiezer maakt kiezen voor een goede zorgverzekering gemakkelijker, uiteindelijk word je dus klant bij de zorgverzekering zelf. Via www.zorgkiezer.nl vergelijk je dus de beste zorgverzekeringen, om vervolgens klant te worden bij de door jou gekozen zorgverzekering.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij Zorgkiezer?

Omdat je geen klant van Zorgkiezer wordt, is annuleren Zorgkiezer eigenlijk niet aan de orde. Nadat je gekozen hebt via Zorgkiezer voor een voor jou geschikte verzekering, ga je een contract aan met die zorgverzekering. Bij de zorgverzekering annuleer je dus, en niet bij Zorgkiezer.

Wat kost annuleren bij Zorgkiezer?

Zoals gesteld doe je uiteindelijk zaken met de zorgverzekering. Wil je die zorgverzekering annuleren of opzeggen, dan kun je dit altijd doen tot en met 31 december 23.59 uur. Opzeggen is dan gratis. Wil je eerder opzeggen, dan zijn daar wel kosten aan verbonden. Wat die kosten zijn, lees je in de voorwaarden van de zorgverzekering. Je hoeft overigens als je opzegt niet al per 1 januari een nieuwe verzekering te hebben Je krijgt de tijd tot 1 februari. Vaak krijg je bij een zorgverzekering, in tegenstelling tot het annuleren van een vakantie of een product, dus niet te maken met een annuleringsverzekering. Mits je maar tijdig opzegt.

Hoe kun je annuleren bij Zorgkiezer?

Wil jij jouw zorgverzekering annuleren, dan hoef je vaak zelf niets te doen. Stap je over naar een andere verzekeraar, dan regelt jouw nieuwe verzekering echt alles voor je. Je hoeft dus zelf amper actie te ondernemen behalve via Zorgkiezen zoeken naar een voor jou betere zorgverzekeraar.

Klantenservice annuleren Zorgkiezer

Je kunt op tal van verschillende manieren in contact komen met Zorgkiezer. Zo is Zorgkiezer actief op Facebook en Instagram. Je kunt via de website www.zorgkizer.nl bovendien chatten met een medewerker en een brief sturen is eveneens mogelijk: Zorgkiezer, Herengracht 166, 1016 BP, Amsterdam. Bellen kan uiteraard ook: 020-2611600.

 

Wat vind jij hiervan?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Zorgkiezer” te beoordelen