333 Travel
Annuleren 333 Travel

Annuleren 333 Travel

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Wil je ooit een keer een verre reis maken? Doe dan vooral zaken met 333 Travel. Zij kunnen individuele reizen op maat aanbieden; vakanties die je de rest van jouw leven niet vergeet. Bij het boeken van een droomvakantie wil je niet eens denken aan annuleren. Toch kan het zijn dat je toch moet annuleren. Hier op Annuleren.nl kun je alles lezen ver annuleren 333 Travel. Je leest waar je annuleert en wanneer dit gratis kan. Lees verder over het nut van een doorlopende annuleringsverzekering. Nadat je alles gelezen hebt, heeft annuleren 333 Travel geen geheimen meer voor jou.

Hoe kun je klant worden bij 333 Travel?

Wil je zaken doen en dus klant worden bij 333 Travel? Surf dan gewoon naar de website. Daar vind je een zeer breed aanbod aan verre reizen en kun je zelf een reis samen laten stellen. Boek jouw droomreis en je bent klant. Als klant krijg je de beschikking over een eigen account. Met dit account kun je echt alles regelen rondom jouw vakantiereis.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij 333 Travel?

333 Travel is aangesloten bij ANVR en SGR. Dat betekent meteen ook dat je alleen gratis kunt annuleren als je dit binnen twee dagen na jouw boeking doet. Annuleer je later, dan krijg je dus te maken met annuleringskosten. In de regel is het zo dat hoe later je annuleert, hoe hoger de kosten op zullen lopen. Hoe hoog de annuleringskosten precies zullen zijn, lees je in de voorwaarden van 333 Travel en die kun je lezen in jouw eigen account.

Wat kost annuleren bij 333 Travel?

Annuleren 333 Travel kost je niets als je al binnen twee dagen na jouw boeking annuleert. Annuleer je later, dan krijg je hoe dan ook te maken met annuleringskosten. Hoe hoog die precies zijn, staat beschreven in de voorwaarden van 333 Travel. Je kunt er echter zeker vanuit gaan dat hoe later je annuleert, hoe meer annuleringskosten je kwijt bent. Met een goede reden om te annuleren en met een goede annuleringsverzekering kun je een deel van de kosten terug krijgen. Let wel; wat gegronde redenen zijn om te annuleren lees je weer in de voorwaarden van jouw verzekeraar. Ga je drie keer per jaar op vakantie? Kies dan voor een doorlopende annuleringsverzekering. Dan ben je altijd verzekerd en vergeet je niet om telkens weer losse verzekeringen af te sluiten. En gemiddeld genomen ben je nog niet duurder uit ook.

Hoe kun je annuleren bij 333 Travel?

Annuleren dient altijd schriftelijk te gebeuren als je zaken doet bij 333 Travel. Stuur jij een annuleringsmail, vergeet dan niet om jouw naam en het reserveringsnummer te benoemen. Vraag bovendien altijd om een bevestiging van jouw annulering. Dit om later misverstanden te voorkomen over bijvoorbeeld de hoogte van de annuleringskosten.

Klantenservice annuleren 333 Travel

De klantenservice van 333 Travel mag gerust uitmuntend genoemd worden. Zo krijg je als klant de beschikking over een eigen account bijvoorbeeld. Ook kun je altijd bellen via 0348-44 1951. Wil je mailen, dan kan dit via klantenservice@333travel.nl. Verder is 333 Travel bijzonder actief op Facebook, Instagram en You Tube. Via die weg kun je dus ook nog contact leggen met 333 Travel.

5/5 - (7 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren 333 Travel” te beoordelen