Alamo.nl
Annuleren Alamo.nl

Annuleren Alamo.nl

Annuleer, wijzig of huur een nieuwe auto

Beschrijving

Als je op vakantie in het buitenland bent, dan wil je er vaak graag ook wel even op uit. Dat kan als je een auto huurt bij bijvoorbeeld Alamo.nl. Bij deze aanbieder kun je terecht als je een auto wilt huren in Amerika, Canada Nederland, Spanje en Frankrijk. Als je een auto huurt, dan ben je niet voornemens om die weer te annuleren. Toch kan dit wel aan de orde zijn. Hoe annuleren Alamo.nl precies werkt en hoe je precies moet annuleren lees je hier op Annuleren.nl. Nadat je dit gelezen hebt weet je ook hoeveel het annuleren van een huurauto bij Alamo.nl je precies kost.

Hoe kan ik klant worden bij Alamo?

Klant worden bij Alamo.nl is erg gemakkelijk. Je zoekt via de website gewoon de door jou gewenste huurauto uit en boekt die voor een bepaalde periode. Heb je dat gedaan, dan krijg je als klant toegang tot ‘members only’, een eigen account dus. Heb jij een eigen account, dan mag jij je echt klant noemen van Alamo.nl.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Alamo.nl?

Annuleren bij Alamo.nl hoeft je in principe niets te kosten. Tot 48 uur voor vertrek kun je namelijk helemaal gratis annuleren of jouw boeking wijzigen. Doe je dat, dan krijg je het volledige huurbedrag teruggestort op de rekening. Annuleer je later, dan worden wel annuleringskosten in rekening gebracht. Die exacte kosten vind je in de algemene voorwaarden vanAlamo.nl.

Wat kost annuleren van een huurauto bij Alamo?

Tot 48 uur voor vertrek kost annuleren je helemaal niets. Annuleer je de huurauto later, dan krijg je wel te maken met annuleringskosten. Het is bij Alamo.nl net als bij veel andere aanbieders: hoe later je annuleert, hoe duurder je uit bent. Wil je nou niet te maken krijgen met al te hoge annuleringskosten, sluit dan een annuleringsverzekering af. Met een gegronde reden kun je er vanuit gaan dat je een deel van de annuleringskosten van de verzekeraar terug ontvangt. Ga jij vaker op reis? Kies dan bij voorkeur voor een doorlopende annuleringsverzekering. Je bent dan al verzekerd vanaf 1 enkele overnachting, vergeet niet om een losse verzekering af te sluiten en je bent vaak nog veel goedkoper uit.

Hoe kun je annuleren bij Alamo.nl?

Annuleren kan op verschillende manieren: per telefoon, schriftelijk en via e-mail. Houd in alle gevallen de relevante gegevens bij de hand, zoals bijvoorbeeld het boekingsnummer. Van de annulering krijg je altijd een bevestiging per e-mail gestuurd. Bewaar die goed.

Klantenservice annuleren Alamo.nl

De klantenservice is bij Alamo.nl prima in orde. Zo kun je via 030-693 0136 altijd bellen met een medewerker van Alamo.nl. Verder kun je mailen via info@alamo.nl. Je kunt ook altijd nog een brief sturen naar Bisonspoor 3002, 3605 LT in Maarssen. Mogelijkheden genoeg dus om snel contact te leggen met deze aanbieder.

5/5 - (6 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Alamo.nl” te beoordelen