Allcamps
Annuleren Allcamps

Annuleren Allcamps

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Als geen ander is Allcamps je de beste zonvakanties van Europa aan te bieden. Zeker als het gaat om vakanties naar Italië en Kroatië, heeft Allcamps erg veel te bieden. Boek jij een droomvakantie via Allcamps, dan is het laatste waar je aan wilt denken annuleren. Toch kan er iets gebeuren waardoor je toch moet annuleren. Hoe annuleren Allcamps precies werkt kun je lezen op Annuleren.nl. Je leest op welke manier je kunt annuleren en wanneer je dit gratis kunt doen. Lees hier verder over de voordelen van het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden bij Allcamps?

Klant worden van Allcamps begint met een bezoek aan de website van deze aanbieder. Voer een land en een vertrekdatum in en je krijgt een breed scala aan mogelijkheden aangeboden. Boek vervolgens en je bent klant geworden bij Allcamps. Je krijgt als klant van Allcamps een eigen account, van waaruit je vervolgens alles verder kunt organiseren rondom jouw vakantie.

Wanneer s het mogelijk om gratis te annuleren bij Allcamps?

Allcamps is aangesloten bij ANVR. Dat maakt dat je alleen gratis kunt annuleren als je dit doet binnen 48 uur nadat je geboekt hebt. In andere gevallen krijg je te maken met annuleringskosten. Hoe hoog die kosten precies zijn, staat in de voorwaarden van Allcamps, die je op je gemakje na kunt lezen in jouw account. Wat betreft annuleringskosten geldt dat hoe later je annuleert, hoe hoger de kosten zullen zijn.

Wat kost annuleren bij Allcamps?

Als je bij Allcamps tot de 42e dag voor de vertrekdag annuleert, dan ben je aan annuleringskosten 30 procent van de  reissom kwijt. Van de 42e tot de 28e dag voor vertrek is dat percentage zestig procent. Annuleer je bij Allcamps vanaf de 28e dag tot de vertrekdag dan ben je 90 procent van de reissom kwijt en op de vertrekdag zelf kost je dit zelfs de volledige reissom. Mt een goede reden om te annuleren kun je via de annuleringsverzekering  een deel van de kosten terugkrijgen. Let wel; er moeten dan wel zwaarwegende redenen zijn om te annuleren. Welke redenen dat precies zijn, kun je lezen in de voorwaarden van de verzekeraar met wie je maken doet. Ga je vaker per jaar op vakantie, kies dan altijd voor een doorlopende annuleringsverzekering. Je bent dan altijd gedekt, vergeet niet om een losse verzekering af te sluiten en bent beslist niet duurder uit dan wanneer je steeds een losse verzekering afsluit.

Hoe kun je annuleren bij Allcamps?

Annuleren bij Allcamps doe je schriftelijk, waarbij je altijd het reserveringsnummer en je naam noemt. Vraag nadat je geannuleerd hebt wel altijd om een bevestiging om misverstanden te voorkomen over de hoogte van de annuleringskosten.

Klantenservice annuleren Allcamps

Wil je iets weten van Allcamps, bezoek dan de website. Vanuit jouw eigen account kun je al veel regelen. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om te bellen met Allcamps: 0416-84 98 53. Op de website vind je ook een contactformulier die je in kunt vullen en kunt mailen. Allcamps streeft er na om binnen een werkdag op jouw mail te antwoorden.

5/5 - (8 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Allcamps” te beoordelen