Ardoer
Annuleren Ardoer

Annuleren Ardoer

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

annulerenKamperen is weer hot. Steeds meer mensen gaan er met de tent of de caravan op uit. Ben jij ook zo iemand, dan kun je kiezen voor de campings van Ardoer, allen gevestigd in Nederland.  Deze campings kenmerken  zich door de kleinschaligheid en de familiaire uitstraling. Bovendien is er met de faciliteiten niets mis. Als jij boekt bij Ardoer, denk je natuurlijk niet aan annuleren Toch kan dit aan de orde komen. Hoe annuleren Ardoer precies in zijn werk gaat, lees je hier op Annuleren.nl. Lees hoe je annuleert en hoe je gratis kunt annuleren. Lees verder ook over het voordeel van het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden bij Ardoer?

Klant worden bij Ardoer is een kleine moeite. Je gaat gewoon naar de website en zoekt een voor jou geschikte camping in Nederland uit. Boek vervolgens en je bent klant geworden van deze zeer betrouwbare aanbieder.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Ardoer?

Je kunt alleen gratis annuleren bij Ardoer als je dit binnen 24 uur na de boeking doet. In alle andere gevallen krijg je te maken met annuleringskosten. Wat betreft deze kosten houdt Ardoer zich aan de voorwaarden van RECRON, want daar is Ardoer bij aangesloten. De annuleringskosten lopen op naarmate je later annuleert, zoals dat bij vrijwel alle andere campings ook het geval is.

Wat kost annuleren Ardoer?

Zoals gesteld kun je alleen binnen 1 dag na jouw boeking gratis annuleren. Vervolgen lopen de annuleringskosten op. Annuleer je langer dan drie maanden voor de ingangsdatum, dan betaal je 15 procent van de reissom. Ga je  annuleren binnen drie tot twee maanden, dan kost je dit 50 procent van de reissom. Annuleer je binnen twee tot 1 maand voor de vakantie, dan ben je 75 procent van de reissom kwijt en annuleer je binnen een maand voor de vakantiedatum dan lopen de kosten zelfs op tot 90 procent. Annuleer je nog later, dan ben je gewoon de gehele reissom kwijt. Met een goede reden om te annuleren kun je overigens via ene annuleringsverzekering  een deel van de kosten terugkrijgen. Wat goede redenen zijn, lees je in de voorwaarden van de verzekeraar. Ga je vaker per jaar naar de camping, neem dan een doorlopende annuleringsverzekering. Per saldo ben je dan goedkoper uit en je vergeet nooit meer een losse verzekering af te sluiten.

Hoe kun je annuleren bij Ardoer?

Je kunt schriftelijk en dus per e-mail annuleren bij Ardoer. Doe je dat, vergeet dan zeker niet om jouw naam en reserveringsnummer te benoemen. Vraag bovendien altijd om een bevestiging.

Klantenservice annuleren Ardoer

Op de website van Ardoer vind je veel gestelde vragen. Vaak vind je daar al het antwoord op jouw vraag en is contact opnemen al niet meer noodzakelijk. Wil je annuleren, stuur dan een e-mail naar info@ardoer.nl. Verder is Ardoer nog actief op de social media kanalen. Ook langs die weg kun je gemakkelijk contact leggen met deze aanbieder van heerlijke kampeervakanties.

 

5/5 - (5 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Ardoer” te beoordelen