BBI Travel
Annuleren BBI Travel

Annuleren BBI Travel

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Ben jij iemand die niet van een doorsnee vakantie houdt maar ben je iemand die liever landen in Scandinavië, Canada of bijvoorbeeld Groenland bivakkeert? Dan kun je een heerlijke vakantie boeken via BBI Travel. Bij het boeken van een dergelijke maatwerk vakantie, wil je niet eens denken aan annuleren. Toch kan dit natuurlijk (helaas) wel aan de orde zijn. Wil je weten hoe annuleren BBI Travel precies werkt? Lees dan de informatie hier op Annuleren.nl. Lees waar en hoe je annuleert. Hier lees je  bovendien alles over de voordelen van een doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden van BBI Travel?

Klant worden van BBI Travel is niet bepaald moeilijk. Je brengt gewoon een bezoek aan de website en zoekt een voor jou droomvakantie uit. Heb je dat gedaan en heb je geboekt? Dan mag jij jezelf klant van BBI Travel noemen.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij BBI Travel?

Gratis annuleren bij BBI Travel is niet mogelijk. Dat betekent dus dat je altijd te maken krijgt met annuleringskosten. Deze kosten lopen op naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. Dit is bij vrijwel alle reisaanbieders zo. Het is dus altijd beter om – indien mogelijk- zo snel mogelijk te annuleren.

Wat kost annuleren BBI Travel?

De kosten voor annuleren bij BBI Travel zijn helder. Tot de 42e dag voor vertrek ben je 20 procent van de reissom kwijt. Annuleer je vanaf de 42e vertrekdag tot de 28e dag voor vertrek, dan is dat percentage 35 procent. Vanaf de 28e vertrekdag tot de 21e dag zijn de annuleringskosten 40 procent van de reissom en vanaf de 21e tot aan de 14e dag voor vertrek is dat 50 procent. Annuleren vanaf de 14e dag voor vertrek tot de vijfde dag voor vertrek kost je 75 procent van de volledige reissom en vanaf de 5e dag voor vertrek tot aan de vertrekdag is het percentage 90 procent. Op de vertrekdag zelf annuleren kost je de volledige reissom. Je kunt met een goede reden voor annuleren en met een goede annuleringsverzekering overigens een deel van dit geld terugkrijgen. Ga je vaker op vakantie? Kies dan voor een doorlopende annuleringsverzekering. Je bent per saldo dan goedkoper uit en bent heel het jaar door verzekerd. Zo vergeet je dus ook nooit meer om losse verzekeringen af te sluiten.

Hoe kun je annuleren bij BBI Travel?

Annuleren bij BBI Travel kan per telefoon maar ook prima door het sturen van een e-mail. Vraag wel altijd om een bevestiging, al krijg je die standaard van BBI Travel. Met een bevestiging sluit je later misverstanden over bijvoorbeeld de annuleringskosten uit.

Klantenservice annuleren BBI Travel

Wil je contact leggen met BBI Travel? Dan kun je gewoon altijd bellen met 050-313 6000. Een mail sturen is ook een optie: info@bbi-travel.nl. Een brief sturen of bij BBI Travel langs gaan is ook een mogelijkheid: BBI Travel, Groningen Airport, Marchlaan 8B, 9761 TK in Eelde. Verder is BBI Travel actief op Facebook, Twitter en You Tube. Ook zo kun je dus nog contact leggen.

5/5 - (5 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren BBI Travel” te beoordelen