Annuleren Pin High

Annuleren Pin High

Beschrijving

Boek je een golfreis, dan kun je prima zaken doen met Pin High. Zij bieden namelijk prachtige golfreizen in heel Europa. Boek je zo’n leuke reis, dan is annuleren wel het laatste waar je aan denkt natuurlijk. Toch kunnen er redenen zijn om toch van de reis af te zien. In dat geval kost annuleren je geld, mits je een goede reis- of (doorlopende) annuleringsverzekering hebt afgesloten. Zeker als je vaker per jaar op vakantie gaat dan is een doorlopende annuleringsverzekering echt een aanrader. Je bent dan relatief goedkoper uit en vergeet in elk geval niet om nog een losse reisverzekering af te sluiten. Hier op deze pagina lees je alles over annuleren Pin High.

Hoe kan ik klant worden bij Pin High?

Als je een leuke golfreis wilt boeken bij Pin High, maak dan vooral gebruik van de website van Pin High: www.pinhigh.nl. Hier kun je reizen boeken en eventueel annuleren. Je kunt bovendien een eigen account aanmaken met daarin alle informatie over de golfreis die je van plan wilt  te gaan maken. Vanuit dit eigen account heb en houd je steeds inzicht over de reisgegevens en kun je zien wanneer je uiterlijk de vakantie voldaan moet hebben.

Wanneer kun je gratis annuleren bij Pin High?

Gratis annuleren is een beetje een vies woord als het gaat om vakanties en reizen. Vaak kun je alleen gratis annuleren als je dit heel erg snel doet. Bij Pin High kun je gratis annuleren, als je dit binnen 48 uur na de boeking doet. In andere gevallen gaat annuleren altijd geld kosten.

Wat kost annuleren bij Pin High?

Annuleer je bij Pin High binnen 48 uur, dan is annuleren zoals gezegd gratis. Verder geldt dat bij een annulering vanaf de veertiende kalenderdag tot aan de vijfde dag voor de vertrekdag dat je 75 procent van de reissom kwijt bent. Bij annulering vanaf de vijfde kalenderdag tot aan de vertrekdag of later ben je de volledige reissom kwijt. Met een reis- of annuleringsverzekering kun je een deel van de kosten terugvragen. Ga je vaker dan eens per jaar op golfreis, dan doe je er zeer verstandig aan om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Je bespaart zo geld en vergeet bovendien op die manier niet om ene losse reisverzekering af te sluiten.

Hoe kan ik annuleren bij Pin High?

Annuleren bij High Pin kan op verschillende manieren. Je kunt gewoon telefonisch contact opnemen met deze reisaanbieder, terwijl je ook contact via e mail op kunt nemen Op deze twee manieren kun je een geboekte reis annuleren.

Klantenservice annuleren Pin High?

De klantenservice is bij High Pin prima voor elkaar. Je kunt telefonisch contact opnemen via 023-5615305. Natuurlijk kun je ook schriftelijk annuleren of een bezoek brengen aan de onderneming: Opaallaan 1210 in Hoofddorp. Je kunt daarnaast ook nog gebruik maken van het contactformulier op de website. Bovendien is High Pin ook zeer actief en benaderbaar via Facebook en Twitter.

5/5 - (6 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Pin High” te beoordelen