Vueling
Annuleren Vueling

Annuleren Vueling

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Op zoek naar geschikte vliegtickets? Dan zou je prima zaken kunnen doen met Vueling. Behalve een vliegticket, kun je bij Vueling ook terecht voor een hotel of het huren van een auto. Wanneer je een vliegticket hebt geboekt via Vueling, dan wil je niet eens nadenken over annuleren. Toch kan annuleren Vueling zeker aan de orde komen. Hoe annuleren Vueling precies werkt? Dat en nog veel meer kun je allemaal lezen hier op Annuleren.nl. Je leest op welke manier je kunt annuleren en wat annuleren je kost. Lees hier verder over het voordelen van een doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden van Vueling?

Vueling maakt het zoeken naar een geschikt vliegticket gemakkelijk. Je bezoekt gewoon de website en je vindt heel erg veel verschillende mogelijkheden. Vervolgens boek je en krijg je de beschikking over een eigen account. Vanuit dat account kun jij jouw reservering prima beheren.

Wanneer kun je gratis annuleren bij Vueling?

Gratis annuleren via Vueling is eigenlijk niet mogelijk. Dit kan namelijk alleen als je vliegt met tarief TimeFlex. Je kunt als je zo vliegt binnen een periode van 48 uur kosteloos annuleren. In zo goed als alle andere gevallen krijg je hoe dan ook te maken met annuleringskosten.

Wat kost annuleren bij Vueling?

Annuleren kost je vrijwel altijd geld. Daarbij is het van de luchtvaartmaatschappij afhankelijk hoe hoog de kosten precies op zullen lopen. Je kunt er wel blindelings vanuit gaan dat hoe later je annuleert, hoe hoger de annuleringskosten op zullen lopen. Heb jij geboekt; dan kun je in jouw eigen account precies zien hoe de annuleringskosten op lopen naarmate de vertrekdag nadert. Met een goede reden om te annuleren en een goede annuleringsverzekering kun je overigens een deel van de kosten terugkrijgen. Wat gegronde redenen zijn om te annuleren, lees je in de voorwaarden van de verzekeraar waarmee je zaken doet. Mocht je vaker per jaar op vakantie gaan, kies dan voor een doorlopende annuleringsverzekering. Je bent dan hele het jaar door verzekerd en vergeet zo niet om steeds een losse verzekering af te sluiten. Bovendien ben je zeker niet duurder uit dan wanneer je steeds een losse annuleringsverzekering afsluit.

Hoe kun je annuleren bij Vueling?

Annuleren en wijzigen? Dit kun je prima doen vanuit jouw eigen account. Verder heb je nog de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met Vueling om een annulering en of wijzigingen door te geven.

Klantenservice annuleren Vueling

Wil je contact leggen met Vueling? Dit kan prima vanuit jouw eigen account. Verder kun je gewoon telefonisch contact opnemen via 020-262 3987. Op de website vind je bovendien een handig contactformulier. Verder is Vueling ook nog actief op Facebook, Instagram en Twitter. Langs die wegen kun je dus ook nog contact zoeken met Vueling.

5/5 - (4 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Vueling” te beoordelen