Annuleren Ditzo
-
+

Annuleren Ditzo

Beschrijving

Je kunt bij Ditzo tal van verschillende verzekeringen afsluiten. Steeds meer Nederlanders maken gebruik van de diensten van Ditzo, en dat is niet voor niets. Hoe annuleren Ditzo precies werkt? Dat en nog veel meer kun je lezen hier op Annuleren.nl. Ook lees je hier wanneer je precies op kunt zeggen en lees je of er eventueel kosten aan verbonden zijn. Voorts kun je op Annuleren.nl meteen ook de beste verzekeraars die een annuleringsverzekering aanbieden goed en snel met elkaar vergelijken.

Hoe kun je klant worden bij Ditzo?

Klant worden bij Ditzo is erg gemakkelijk. Je kunt dit gewoon online regelen. OP de website www.ditzo.nl lees je welke verzekeringen er aangeboden worden. Maak jouw keuzen en je krijgt vervolgens een eigen account: ‘Mijn Ditzo’. Vanuit jouw eigen account kun je vervolgens alles wat betreft de verzekering zelf organiseren en regelen.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij Ditzo?

Gaat het om de zorgverzekering, dan kun je altijd gratis per 1 januari opzeggen. Zorg er wel voor dat de annulering voor 31 december bekend is bij de verzekeraar.  Gedurende het jaar kun je niet gratis annuleren, iets dat wel bij andere verzekeringsvormen mogelijk is.

Wat kost annuleren Ditzo?

Zoals gesteld kun jij jouw zorgverzekering bij Ditzo per 1 januari opzeggen. Je krijgt dan niet te maken met opzegkosten. Stap je over naar een nieuwe verzekeraar, dan wordt zelfs de overstap voor je geregeld en hoef je dus zelf niets te regelen. Bij andere verzekeringen die door Ditzo aangeboden worden, kun je na het eerste jaar elke dag opzeggen per de maandelijkse verlengingsdatum. Doe je dat op tijd, dan krijg je dus ook niet te maken met extra kosten. Zo is annuleren van een verzekering gemakkelijker dan bijvoorbeeld het annuleren van een reis of vakantie. Dan krijg je vaak wel te maken met annuleringskosten en zou je eventueel ene beroep kunnen doen op de door jou afgesloten annuleringsverzekering.

Hoe kun je annuleren bij Ditzo?

Annuleren bij Ditzo kan gewoon via jouw eigen account. Kies de optie ‘wijzigen’ en ga naar ‘opzeggen’. Dit is verreweg de kortste klap om jouw verzekering bij Ditzo te annuleren.

Klantenservice annuleren Ditzo

Eigenlijk wil Ditzo het liefst dat je zelf alles regelt. Het word je echter wel gemakkelijk gemaakt. Zo vind je op de website de optie veel gestelde vragen bijvoorbeeld en kun je een gerichte vraag stellen. Je kunt ook altijd schriftelijk opzeggen, waarbij je nooit jouw klantnummer moet vergeten te vermelden. Het adres van Ditzo is Archimedeslaan 10 in Utrecht. En zo is er altijd een goede manier om in contact te komen met deze verzekeraar.

5/5 - (5 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Ditzo” te beoordelen