Annuleren EliteMeetsBeauty

Annuleren EliteMeetsBeauty

Annuleer je abonnement of maak een wijziging bij EliteMeetsBeaty

Beschrijving

Op zoek naar een nieuwe partner die ook nog eens hoog opgeleid is? Of wil je gewoon ene leuke date? EliteMeetsBeauty maakt het mogelijk. Mocht je op een gegeven moment een leuke date of partner gevonden hebben, dan blijkt annuleren EliteMeetsBeauty een fluitje van een cent. Hoe het precies werkt, kun je hier lezen op Annuleren.nl. Je leest hier hoe en wanneer je precies op kunt zeggen bij EliteMeetsBeauty. Ook kun je hier de beste aanbieders van een annuleringsverzekering afsluiten. Vergelijk ze en maak vervolgens de voor jouw specifieke situatie de beste keuze.

Hoe kun je klant worden bij EliteMeetsBeauty?

Heel eenvoudig Je surft naar de website, vult een aantal gegevens in en je bent klant. Vervolgens kun je op de website gebruik maken van een eigen account en kun je gebruik maken van een zeer handige en snelle app. Daardoor wordt het nog gemakkelijker om snel contact met andere mensen te leggen. Je logt steeds in op jouw account of op de app door het gebruik van een gebruikersnaam en ene wachtwoord.

Wanneer kun je gratis annuleren bij EliteMeetsBeauty?

Gratis annuleren is erg gemakkelijk, helemaal als je bedenkt dat er van een lidmaatschap geen sprake is. Om extra opties te krijgen kun je wel credits kopen. Hiermee kun je dus gebruik maken van extra contactmogelijkheden. Let wel; er bestaat wel een verschil tussen annuleren en tijdelijk annuleren van het account bij EliteMeetsBeauty.

Wat kost annuleren bij EiteMeetsBeauty?

In principe hoeft annuleren bij EliteMeetsBeauty je helemaal niets hoeft te kosten. Wel is het zo dat als je besluit te annuleren en je hebt nog credits, dat je dan jouw geld niet terugkrijgt. Dat zou je kosten kunnen noemen. Besluit je om jouw account weer eens te activeren, dan staan de credits er nog en kun je er weer gewoon gebruik van maken. Van annuleringskosten en van het gebruik maken van een annuleringsverzekering is in dit geval dus geen enkele sprake.

Hoe kan ik annuleren bij EliteMeetsBeauty?

Annuleren doe je via jouw eigen account. Ga naar Menu en Instellingen en zoek naar je persoonlijke gegevens, Vervolgens zoek je de link om jouw profiel te verwijderen of te deactiveren en geef je een reden aan. Vervolgens klik je op Verder en je hebt geannuleerd of tijdelijk opgezegd. Kies je ervoor om jouw profiel te verwijderen, dan blijft jouw account wel bestaan.

Klantenservice annuleren EliteMeetsBeauty

In principe kun je alles regelen via jouw eigen account bij EliteMeetsBeauty. Verder kun je via de website gebruik maken van de chatfunctie en kun je dus chatten met een van de medewerkers. Op de website vind je eveneens een contactformulier die je zou kunnen sturen. Je kunt ook nog bellen: (+356)-27780001). Contactmogelijkheden voldoende dus om snel contact te leggen.

5/5 - (5 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren EliteMeetsBeauty” te beoordelen