Flowtrack
Annuleren Flowtrack

Annuleren Flowtrack

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Op zoek naar een heerlijke zomer- winter of groepsvakantie? Dan kun je bijvoorbeeld zaken doen met Flowtrack. Je kiest met Flowtrack altijd voor iets bijzonders en bovendien is sprake van een zeer betrouwbare vakantieaanbieder. Wanneer je net een heerlijke vakantie geboekt hebt, wil je natuurlijk niet denken aan annuleren Flowtrack. Hoe annuleren Flowtrack precies werkt, kun je lezen hier op Annuleren.nl. Lees hoe je annuleert en welke kosten met annuleren gepaard gaan. Lees verder over nut en noodzaak van het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden bij Flowtrack?

Klant worden bij Flowtrack is heel eenvoudig. Je surft naar de website en kiest vervolgens voor een zomer-, winter of een groepsvakantie. Maak jouw keuze en boek vervolgens. Heb je dat gedaan, dan mag jij jou klant noemen van deze uitstekende vakantieaanbieder.

Wanneer kun je gratis annuleren bij Flowtrack?

Gratis annuleren bij Flowtrack kan alleen als je dit al binnen een periode van twee dagen na jouw boeking doet. Annuleer je nou later, dan komen er altijd annuleringskosten bij de annulering kijken. Daarbij kun je er vanuit gaan dat hoe later je annuleert, hoe hoger de kosten op zullen lopen. Mocht je dus in de gelegenheid zijn om vroeg te annuleren, doe dat dan. Dit kan je behoorlijk wat geld besparen.

Wat kost annuleren Flowtrack?

Wat betreft de annuleringskosten is Flowtrack helder. Annuleer je tot 56 dagen voor vertrek namelijk, dan zijn de annuleringkosten 30 procent van de reissom. Annuleer je tussen de 55e en 28e dag voor vertrek, dan lopen de annuleringskosten op naar 50 procent van de reissom. Wanneer je annuleert van de 27e tot de 14e dag, dan ben jij 75 procent van de reissom kwijt en vanaf de dertiende dag voor vertrek tot aan de vertrekdag ben je de gehele reissom kwijt.  Je kunt met een gegronde reden en met een goede annuleringsverzekering overigens altijd een deel van de kosten terugkrijgen. Check voor gegronde redenen de voorwaarden van jouw verzekeraar.  Ga je meer dan eens per jaar op vakantie, kies dan voor een doorlopende annuleringsverzekering. Dan ben je gewoon heel het jaar door verzekerd en vergeet je nooit meer om een losse verzekering af te sluiten. En een doorlopende annuleringsverzekering is per saldo nog voordeliger uit dan wanneer je steeds een losse verzekering afsluit.

Hoe kun je annuleren bij Flowtrack?

Annuleren via Flowtrack doe je uitsluitend via e-mail. Daarbij geldt de datum van versturen van de e-mail meteen ook als annuleringsdatum.

Klantenservice annuleren Flowtrack

De klantenservice van Flowtrack is prima. Zo kun je bellen via 085-8882 401. Een e-mail sturen doe je via info@flowtrack.nl. Gaat het alleen om annuleren, mail dan naar administratie@flowtrack.nl. Verder is er via de website nog een WhatsApp nummer beschikbaar en kun je ook contact zoeken met Facebook, Instagram en You Tube. Mogelijkheden genoeg dus om snel in contact te komen met Flowtrack.

5/5 - (5 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Flowtrack” te beoordelen