Annuleren Petplan

Annuleren Petplan

Annuleer een verzekering, maak een wijziging of sluit een nieuwe af bij Petplan

Beschrijving

Natuurlijk zorg je goed voor jouw huisdier(en). Dit kun je bijvoorbeeld doen door een zorgverzekering voor jouw huisdier af te sluiten, iets dat je kunt doen bij Petplan.  Met een goede zorgverzekering voor je huisdier kun je hoge zorgkosten vermijden. Klant worden bij Petplan is gemakkelijk, maar hoe zit het met annuleren Petplan? Welnu, dat kun je hier op Annuleren.nl precies lezen. Verder kun je lezen wanneer je op kunt zeggen bij Petplan en kun je de beste annuleringsverzekeringen met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken

Hoe kun je klant worden bij Petplan?

Wil jij ook de beste zorgverzekering voor jouw huisdier? Kies dan voor Petplan. Je kunt gemakkelijk online klant worden bij deze verzekeraar. Op www.petplan.nl zie je alle verzekeringen die door Petplan aangeboden worden. Maak een keuze en sluit een verzekering af. Heb je dat gedaan, dan krijg je een eigen account: ‘Mijn Petplan’.  Vanuit dit account kun je vervolgens alles zelf regelen wat betreft de zorgverzekering voor je huisdier.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij Petplan?

Annuleren bij Petplan kan prima. Er kunnen redenen zijn om te kiezen voor annuleren Petplan. Een verzekering van Petplan heeft standaard een looptijd van een jaar. na dat eerste jaar kun je elke maand jouw polis opzeggen, zonder dat daar dus kosten aan verbonden zijn. Je betaalt voor de termijn dat je verzekerd bent en iets extra’s.

Wat kost annuleren bij Petplan?

Annuleren kost helemaal niets als je na een periode van een jaar opzegt. Je kunt maandelijks je polis dan opzeggen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Wil je een lopend contract opzeggen, dan kun je het contract afkopen. Heb je dat gedaan, dan ben je verder vrij om eventueel voor een andere verzekeraar te kiezen. En zo werkt annuleren van deze verzekering dus heel anders dan wanneer je bijvoorbeeld een reis of een vakantie annuleert. Dan kunnen de annuleringskosten soms hoog oplopen en kun je maar beter een (doorlopende) annuleringsverzekering afsluiten om zo eventueel kosten terug te krijgen.

Hoe kun je annuleren bij Petplan?

Wil je annuleren bij Petplan? Dan doe je dit schriftelijk, per e-mail dus. Heb je dat gedaan en is sprake van teveel betaalde premies, dan krijg je die overigens altijd terug van deze verzekeraar voor huisdieren.

Klantenservice annuleren Petplan

Wil je een brief sturen naar Petplan dan kan dat via Postbus 20746, 1001 NS, Amsterdam. Vanuit jouw eigen account kun je prima alles regelen, Petplan is benaderbaar via Facebook en Instagram en je kunt natuurlijk ook gewoon altijd bellen met Petplan via 020-7220230. En zo zijn er voldoende opties om snel contact te leggen met Petplan.

5/5 - (6 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Petplan” te beoordelen