Roan
Annuleren Roan

Annuleren Roan

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Wil je genieten van een vakantie op een populaire camping of vakantiepark? Wil je een campingplaats of een luxe vakantiehuis in met name Italië, Frankrijk of Spanje? Doe dan vooral zaken met Roan, een zeer betrouwbare aanbieder van zonvakanties. Mocht je een heerlijke zonvakantie boeken bij Roan, dan wil je niet een nadenken over annuleren. Toch kun je genoodzaakt worden om toch te annuleren. Hier op Annuleren.nl kun je echt alles lezen over annuleren Roan. Je eest hoe je annuleert en vooral ook wanneer je gratis kunt annuleren. Ook word je bijgepraat over de voordelen van het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden bij Roan?

Bezoek de website van Roan en maak een keuze uit de honderden verschillende mogelijkheden. Heb jij een perfecte vakantie gevonden? Boek dan meteen. Je krijgt dan als klant een eigen account: Mijn Roan. Van hieruit kun je vervolgens alles regelen wat betrekking heeft op de door jou geboekte vakantie, zoals bijvoorbeeld de betalingstermijnen.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Roan?

Roan geeft je altijd een bepaalde periode om gratis te annuleren. Kijken we naar 2023, dan had je de mogelijkheid om tot 1 februari gratis te annuleren. Daarna kun je niet meer gratis annuleren en komen er altijd annuleringskosten om de hoek kijken. Daarbij geldt zoals zo vaak: hoe later je annuleert, hoe hoger de annuleringskosten op zullen lopen.

Wat kost annuleren bij Roan?

Annuleer je bij Roan tot acht weken voor de aankomstdag, dan ben je alleen de aanbetaling kwijt. Tot en met vier weken voor de aankomstdag, betaal je 60 procent van de reissom als annuleringskosten. Vanaf de 28e dag tot en met de aankomstdag loopt dit percentage vervolgens op naar 90 procent. Annuleer je nog later, dan ben jij de gehele reissom kwijt. Natuurlijk kun je met een plausibele reden om te annuleren en met een goede annuleringsverzekering een deel van die kosten terugkrijgen. Wat onder goede redenen om te annuleren verstaan wordt, lees je in de algemene voorwaarden van de verzekeraar. Ga jij regelmatig op vakantie, dan is het verstandig om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Je bent dan heel het jaar door verzekerd en goedkoper uit dan wanneer je steeds een losse verzekering af dient te sluiten.

Hoe kun je annuleren bij Roan?

Annuleren bij Roan kun je via jouw eigen account organiseren De kortste klap is echter telefonisch contact opnemen. Ook kun je via de live chat eventueel een annulering melden. Zorg als je wilt annuleren dat je altijd de reisgegevens bij de hand hebt en zorg dat je altijd een bevestiging van de annulering krijgt.

Klantenservice annuleren Roan

Wil je snel contact met Roan, dan kun je bellen met 088-2040 000. Verder kun je via de website kiezen voor de live chat. Ook dan ben je vaak snel geholpen. Voor je contact zoekt, is het overigens wel verstandig om eerst de veel gestelde vragen eens goed door te nemen. Na het lezen van de FAQ is contact opnemen vaak al overbodig namelijk.

5/5 - (7 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Roan” te beoordelen