Sawadee
Annuleren Sawadee

Annuleren Sawadee

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Afrika? Dan kun je bijvoorbeeld zaken doen met Sawadee, een specialist op dit gebied. Je boekt via Sawadee zeer avontuurlijke (groeps)reizen en dat voor een best betaalbare prijs. Als jij zo’n droomreis boekt, dan wil je niet eens nadenken over annuleren. Toch kan annuleren Sawadee zomaar eens aan de orde zijn. Om te weten hoe annuleren Sawadee precies werkt, kun je terecht hier op Annuleren.nl. Lees hoe je precies annuleert en hoe je gratis kunt annuleren. Lees hier voorts over de voordelen van het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden van Sawadee?

Wil je op reis naar Afrika? Bezoek dan gewoon de website van Sawadee. Je vindt er prachtige en heel verschillende reizen. Heb jij jouw droomvakantie gevonden? Boek dan en je bent klant geworden van deze betrouwbare reisaanbieder. Kind kan de was doen.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Sawadee?

Bij Sawadee kun je alleen gratis annuleren binnen een periode van 48 uur nadat je geboekt hebt. Annuleer je later, dan krijg je altijd te maken met annuleringskosten. Die kosten lopen op naarmate je later annuleert, zoals dat bij veel reisaanbieders het geval is. Mocht je dus in de gelegenheid zijn om vroegtijdig te annuleren, doe dit dan vooral. Het kan je behoorlijk wat annuleringskosten schelen.

Wat kost annuleren bij Sawadee?

Zoals gesteld krijg je bij Sawadee te maken met annuleringskosten. Annuleer je tot 56 dagen voor vertrek, dan zijn de annuleringskosten 20 procent van de volledige reissom. Van de 56e dag tot de 28e dag voor vertrek lopen de annuleringskosten op tot 50 procent van de reissom. Van de 28e dag tot de 14e dag bedragen de annuleringskosten 75 procent van de gehele reissom en annuleer je binnen een periode van twee weken voor vertrek, dan ben je de volledige reissom kwijt. Met een goede annuleringsverzekering en met een gegronde reden om te annuleren kun je overigens een deel van de annuleringskosten terug ontvangen . Over een annuleringsverzekering gesproken; neem jij vaker dan eens  per jaarvakantie, kies dan bij voorkeur voor een doorlopende annuleringsverzekering. Je bent dan heel het jaar door goed verzekerd en goedkoper uit dan wanneer je steeds een losse verzekering af moet sluiten.

Hoe kun je annuleren bij Sawadee?

Annuleren kan op verschillende manieren. Zo vind je op de website van Sawadee bijvoorbeeld een compleet annuleringsformulier die je in kunt vullen Verder kun je altijd bellen met Sawadee om jouw vakantie te annuleren.

Klantenservice annuleren Sawadee

Je kunt Sawadee op verschillende manieren bereiken. Zo kun je altijd bellen met 020-420 2220. Op de website kun je bovendien kiezen voor een chatfunctie waarmee je direct in contact komt met een medewerker van Sawadee. Ook is deze reisaanbieder ook actief via verschillende sociale media kanalen. Geen enkel probleem dus om snel contact te leggen met Sawadee.

5/5 - (6 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Sawadee” te beoordelen