Annuleren Solcon

Annuleren Solcon

Annuleer je abonnement of maak een wijziging bij Solcon

Beschrijving

Op zoek naar een goede aanbieder van telefonie, internet en televisie? Dan kun je kiezen voor een pakket van Solcon, een prima en vooral betrouwbare aanbieder. Bovendien betaal je bij deze provider nooit teveel. Mocht annuleren Solcon aan de orde zijn, dan lees je hier op Annuleren.nl precies hoe opzeggen in zijn werk gaat. Ook lees je hoe je kunt annuleren Solcon en wanneer je dit precies kunt doen. Verder kun je op Annuleren.nl kennismaken met de beste aanbieders van een annuleringsverzekering. Vergelijk ze en maak vervolgens de voor jou beste keuze.

Hoe kan ik klant worden bij Solcon?

Heel simpel; wil je gebruik maken van de diensten van Solcon, surf dan gewoon naar de website www.solcon.nl. Hier kun je vervolgens jouw keuze maken. Heb je dat gedaan en jouw gegevens ingevuld, dan krijg je de beschikking over een eigen account. Vanuit dat account kun je vervolgens alles wat met jouw abonnement te maken heeft gemakkelijk regelen.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij Solon?

In principe sluit je bij Solcon altijd een abonnement af voor tenminste een jaar. Na dat jaar kun je elke maand gratis annuleren. Houd er wel rekening mee dat er wel altijd sprake is van een opzegtermijn van een maand. In principe kun je na een jaar dus altijd gratis annuleren en is er van annuleringskosten geen sprake. Dit is vaak wel anders als je een reis, vakantie of een product wilt annuleren. Dan kunnen de kosten hoog oplopen en kun je bij een goede reden eventueel een deel van de kosten terugvorderen op de afgesloten annuleringsverzekering.

Wat kost annuleren bij Solcon?

Wil je na een jaar af van Solcon, dan hoeft opzeggen je niets te kosten. Wel houd je rekening met een opzegtermijn van een maand. Wil je al tijdens het eerste jaar opzeggen? Dan kan dat wel, maar bepaalt Solcon een afkoopsom. Dan ben je dus wel gebonden aan kosten. Hoe hoog de afkoopsom precies is, kun je lezen in de kleine lettertjes van Solcon. Lees die dus altijd goed door.

Hoe kun je annuleren bij Solcon?

Opzeggen bij Solcon kan op verschillende manieren. Je kunt een brief sturen naar Solcon en je kunt het regelen vanuit jouw eigen account. Natuurlijk kun je ook altijd bellen met deze provider.  Annuleer je, meld dan altijd jouw naam, de geboortedatum, en de laatste drie cijfers van jouw rekeningnummer, zoals dat bekend is bij Solcon.

Klantenservice annuleren Solcon

Natuurlijk is Solcon prima bereikbaar. Wil je bellen, kies dan voor telefoonnummer 088-0032222. Via www.solcon.nl kun je bovendien contact leggen en gebruik maken van een online contactformulier. Bovendien is Solcon actief op de sociale media. Natuurlijk kun je ook een brief schrijven naar Solcon: Het Spaarne 11, 8253 PE in Dronten.

5/5 - (7 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Solcon” te beoordelen