Annuleren Staatsloterij

Annuleren Staatsloterij

Annuleer automatisch meespelen bij Staatsloterij of maak een wijziging

Beschrijving

Heel veel mensen hopen door mee te doen aan de Staatsloterij om rijk te worden. Sommigen lukt dat anderen niet. Je kunt elke maand een los lot kopen bij de sigarenzaak, je kunt ook een abonnement nemen en zo elke week in het bezit komen van hopelijk een winnend lot. Net zo gemakkelijk als je lid wordt, is ook annuleren Staatsloterij. Hoe annuleren Staatloterij precies werkt, lees je hier op Annuleren.nl. Hier kun je overigens ook de beste aanbieders van een annuleringsverzekering goed en snel met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Hoe kun je klant worden bij Staatsloterij?

Zoals gezegd kun je elke week ene los lot kopen op tal van verschillenden plaatsen in ons land. Aan de andere kant kun je ook lid worden. Dit kun je prima doen via de website staatsloterij.nl. Je kunt aangeven dat je elke maand automatisch in het bezit wilt komen van een lot. Je krijgt een eigen account van waaruit je alles rondom jouw lot kunt regelen.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij de Staatsloterij?

Je kunt in principe elke maand opnieuw gratis annuleren. Dit kun je gewoon online doen. Er zijn dus nooit kosten verbonden aan het annuleren van de Staatsloterij. Wat dat betreft kun je even snel lid worden als opzeggen. Kind kan hier echt de was doen.

Wat kost annuleren bij de Staatsloterij?

Er zijn geen kosten verbonden aan het annuleren van de Staatsloterij. Als je op de juiste wijze annuleert, dan zijn er geen kosten aan verbonden. Besef wel dat de kans om miljonair te worden wel aanzienlijk afneemt als je besluit om de Staatsloterij op te zeggen. Denk dus wel goed na voor je besluit om nog langer mee te doen aan de Staatsloterij.

Hoe kan ik annuleren bij de Staatsloterij?

Annuleren bij de Staatslotrij kun je op verschillende manieren doen.  Je kunt telefonisch contact opnemen, je kunt een brief sturen en je kunt daarnaast ook nog eens gebruik maken van het online opzegformulier dat je vindt op www.staatsloterij.nl.

Klantenservice annuleren Staatsloterij

De klantenservice van de Staatsloterij is perfect. Zo kun je altijd bellen met de Staatsloterij door te kiezen voor het nummer 070-5500805. Via de website kun je gebruik maken van het online opzegformulier.  Zeg je online op, houd er dan wel rekening mee dat er sprake is van een verwerkingstijd van vijf dagen. Je kunt ook een brief sturen naar Postcodeloterij via Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer. Houd dan wel rekening met een verwerkingstijd van zeker tien dagen.

 

5/5 - (7 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Staatsloterij” te beoordelen