Traveldeal
Annuleren Traveldeal

Annuleren Traveldeal

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Dat een vakantie niet altijd duur hoeft te zijn, bewijst wel Traveldeal. Je vindt er tal van verschillende vakantie stegen bodemprijzen. Boek jij een vakantie via Traveldeal, dan is annuleren wel het laatste waar je aan denkt. Toch kan er altijd iets gebeuren waardoor je toch genoodzaakt bent om te annuleren. Hoe annuleren Traveldeal precies in zijn werk gaat, kun je lezen hier op Annuleren.nl. Ook lees je hoe en waar je precies kunt annuleren en lees je bovendien over de voordelen van het afsluiten van een annuleringsverzekering. Doe er je voordeel mee.

Hoe kun je klant worden bij Traveldeal?

Klant worden bij Traveldeal is gemakkelijk. Op de website van deze vakantiespecialist vind je namelijk een gigantisch aanbod van goedkope vakanties. Maak een keuze op basis van datum, prijs en bestemming en boek die vakantie. Vervolgens ben jij klant geworden van Traveldeal. Ben je eenmaal klant dan  kun je via een eigen account ‘mijn boekingen’ alles rondom jouw vakantie regelen zoals bijvoorbeeld het betalen.

Wanneer kun je gratis annuleren bij Traveldeal?

Gratis annuleren is in principe niet mogelijk. Dat heeft alles te maken met het feit dat het gros van alle vakanties voor actieprijzen de deur uit gaat. Annuleer je dus, dan krijg je vrijwel altijd te maken met annuleringskosten. Hoe hoog die op zullen lopen, lees je in de algemene voorwaarden van jouw reis. En die vind je in ‘mijn boekingen’.

Wat kost annuleren bij Traveldeal?

Annuleren bij Traveldeal kost je altijd geld. Daarbij geldt dat hoe later je annuleert, hoe hoger de kosten uit zullen vallen. Hoe hoog de kosten precies zijn, lees je in de voorwaarden. Heb jij een plausibele reden om jouw vakantie te annuleren, en heb jij een annuleringsverzekering afgesloten? Dan bestaat de kans dat jij een deel van de annuleringskosten terug kunt krijgen. Wat geldige redenen zijn om te annuleren, kun je weer lezen in de voorwaarden die jouw verzekeraar stelt. Tip: als jij iemand bent die vaker dan eens per jaar op vakantie gaat, dan kun je beter een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten. Je vergeet dan in elk geval niet om een losse verzekering af te sluiten, je bent al gedekt voor één enkele overnachting en per saldo ben je goedkoper uit dan wanner je steeds een losse verzekering afsluit.

Hoe kun je annuleren bij Traveldeal?

Je kunt annuleren bij Traveldeal door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Ook kun je bellen en kun je een mail sturen. Vergeet niet om wel altijd het boekingsnummer bij de hand te hebben en vraag altijd om een bevestiging van het feit dat je geannuleerd hebt.

Klantenservice annuleren Traveldeal

De klantenservice van Traveldeal is echt uitstekend. Zo is er een handig contactformulier op de website beschikbaar en kun je altijd gewoon bellen: 088-033 1528. Direct mailen is eveneens mogelijk via klantenservice@traveldeal.nl. Je kunt ook een brief posten. Kies dan voor Traveldeal, Olympisch Stadion 37, 1076 DE Amsterdam.

5/5 - (5 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Traveldeal” te beoordelen

Categorie: