TUI Cars
Annuleren TUI Cars

Annuleren TUI Cars

Annuleer,wijzig of maak een nieuwe reservering >

Beschrijving

Ga je op vakantie en wil je op jouw vakantieadres toch van de nodige vrijheid genieten? Huur dan een auto. Dit kun je onder meer doen bij TUI Cars. Je hebt dan in tal van landen heel erg veel te kiezen. Lees hier vooral over annuleren TUI Cars. Wat doe je als je besluit om alsnog af te zien van de huurauto, wat kost annuleren en waarom zou je eigenlijk een annuleringsverzekering afsluiten? Dat en nog heel veel meer lees je dus hier op Annuleren.nl.

Hoe kan ik klant worden bij TUI Cars?

Klant worden bij TUI Cars is erg gemakkelijk. Surf gewoon naar de website. Daar kun je vervolgens plaats, land en ophaal- en inleverdatum invoeren. Kies een auto en je boekt vervolgens snel. Nadat je dat gedaan hebt, ben je dus klant geworden van TUI Cars. Eenvoudiger kan gewoon niet, kind kan in dit geval echt de was doen.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij TUI Cars?

TUI Cars maakt het je ook wat betreft annuleren en de kosten erg gemakkelijk. Kies je voor TUI Cars, dan kun je namelijk gratis annuleren tot 24 uur van tevoren. Annuleer je later, dan worden wel kosten in rekening gebracht. Hoe hoog die kosten precies zijn, kun je lezen in de algemene voorwaarden die TUI Cars er op na houdt. En die vind je eveneens op de website van deze autoverhuurder.

Wat kost annuleren bij TUI Cars?

Zoals reeds gesteld kun je tot 24 uur voor jouw boeking gewoon gratis annuleren bij TUI Cars. Daarna kost het je wel geld. Hoeveel dit precies is, kun je lezen in de algemene voorwaarden van deze aanbieder. Ben jij iemand die vaker op vakantie gaat en auto’s huurt, dan kun je maar beter een annuleringsverzekering afsluiten. Een doorlopende annuleringsverzekering  geniet daarbij de voorkeur. Dan namelijk vergeet je nooit om een losse verzekering af te sluiten en ben je al verzekerd vanaf één overnachting. Per saldo ben je bovendien ook nog eens goedkoper uit dan wanneer je steeds een losse verzekering afsluit.

Hoe kan ik annuleren bij TUI Cars?

Heb je besloten om toch geen auto te huren, dan kun je bij TUI Cars annuleren door het sturen van een e-mail. Bellen is niet mogelijk. Geef in de mail aan dat je wenst te annuleren en noem al jouw gegevens en het boekingsnummer. Heb jij geannuleerd dan krijg je daar altijd een bevestiging van in de mailbox.

Klantenservice annuleren TUI Cars

Wil je contact hebben met TUI Cars, dan kun je in eerste plaats terecht op de website. Daar vind je bijvoorbeeld veel gestelde vragen. Vaak vind je daar al jouw vraag en lees je het antwoord. Contact opnemen is dan dus helemaal niet noodzakelijk. Wil jij annuleren, stuur dan een mail naar service@tuicars.com. Heb je een meer algemene vraag, dan kun jij jouw vraag mailen naar tuicars.klantenservice@tuicars.com. TUI Cars geeft altijd snel gehoor aan jouw vraag en staat bekend om de snelheid van antwoorden.

 

5/5 - (6 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren TUI Cars” te beoordelen